Poslovanje podjetij

Poslovanje podjetij je običajno zelo dinamično. Vsako podjetje ima svoje zakonitosti, vsem pa je skupno to, da zasledujejo zastavljene cilje. Poslovne in administrativne storitve, ki jih izvajamo za podjetja, so storitve, ki jih podjetja potrebujejo pri izvajanju svojih dejavnosti. Gre za storitve, ki se izvajajo na dnevni bazi ali pa za storitve, ki jih podjetja potrebujejo občasno, naprimer ob širitvah, reorganizacijah ali morda pri prvem zagonu.

Nudimo vam poslovne storitve, kot so zagon start up podjetij na ključ, izdelavo poslovnih načrtov, izvajanje inventur, izdelavo razpisne dokumentacije ali pa administrativne storitve, kot so obračunavanje potnih stroškov, vodenje evidenc, registracije vozil…..

Ali imate odlično poslovno idejo in srestva za začetno investicijo, ne veste pa kako se zadeve lotiti?

Smo specialisti za zagon mladih podjetij ali podjetij, ki se širijo in dodajajo nove dejavnosti. Naša posebnost je, da smo vključeni od začetka do konca oziroma so odgovorni za vse korake, ki jih je potrebno narediti. Postavitev poslovanja in prvi dve leti poslovanja sta za uspeh podjetja ključni.

Ste se že srečali z zapletenimi bančnimi obrazci ali želite pridobiti najboljšo ponudbo banke?

Za vas izdelamo analize in primerjamo ponudbe bank, ki jih v vašem imenu tudi pridobimo ter nudimo celostno podporo pri izpolnjevanju dokumentacije.

Imate vozni park in vam je potekla registracija in zavarovanje za vozila?

Za vas uredimo registracijo in zavarovanje vozil in sicer za tovorna 3,5 ton in osebna vozila.

Beri dalje:

Poslovne storitve

Poslovne storitve, ki jih izvajamo, so storitve, ki jih podjetja potrebujejo pri izvajnaju svojih dejavnosti. Gre za storitve, ki se ...

Beri dalje

Administrativne storitve

Bistven proces vsakega podjetja so administrativne storitve. Podjetja, ki so usmerjena v lastno ustvarjanje (gradbeništvo, monterji, vodovodarji, specializirano usmerjeni podjetniki), ...

Beri dalje