Podjetje SuGesta Consult d.o.o. je bilo ustanovljeno novembra 2012.

Podjetje je prevzelo posle iz preteklega poslovanja in se začelo intenzivneje ukvarjati z operativnimi storitvami za podjetja, logistične in organizacijske sposobnosti pa so se s časom še izpopolnile za širši del potreb storitev za podjetja. Pozneje se je dejavnost razširila tudi na pridobivanja delovnih dovoljenj za tujce z vsemi pomožnimi uslugami v okviru zaposlitve tujcev v Republiki Sloveniji in tudi na pravno in kadrovsko svetovanje.

Podjetje trenutno zaposluje tri osebe; pokrivamo področja logistike in terenskih storitev, pridobivanja dovoljenj za tujce ter iskanje kadrov za deficitarne poklice in pravno ter kadrovsko področje za potrebe mikro, malih in srednjih podjetij.

S svojim delom se poskušamo čim bolj približati naročnikom naših storitev. Okviri dejavnosti so odvisni od potreb posameznega naročnika in okvira poslovanja naročnika.

Za manjša podjetja ponujamo storitve »na ključ«, kar pomeni, da podjetja nimajo potrebe po zaposlovanju administrativne podpore, pravnika ali kadrovnika, saj za njih uredimo vse potrebno.

Prav tako v delu pridobivanja delovnih dovoljenlj za vas v celoti opravimo storitve, za vas plačamo vse stroške, delavca po dogovoru opremimo s potrebnimi dokumenti (davčna številka, odprtje transakcijskega računa, status rezidenta), za primerno ceno pa za vas tudi poiščemo kader.

V kolikor urejamo storitev ustanovitev podjetij »na ključ«, vam poskusimo – vezano na opravljanje storitev – urediti še primerno računovodsko hišo, ki bo sodelovala tako z nami kot z vami (v primeru, da bo to porebno), pa tudi poiskati primerno banko, ki vam bo v teku poslovanja podpora pri raznovrstnih financiranjih tako osnovnih kot obratnih sredstev.

Ekipa