Piškotki

Varnost in zasebnost

spletna stran www.sugesta.si je skladna s 157. členom zakona ZEKom-1 in z zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Več o zakonodaji lahko preberete tukaj.

Namen zakonodaje je zaščita osebnih podatkov, saj pri brskanju po spletu lahko pride do kršitve vaših pravic do zasebnosti.

Podrobnejše informacije o zasebnosti na spletu najdete na spletnih straneh Informacijskega pooblaščenca, kjer so pripravili odgovore na pogosta vprašanja povezana s sledenjem uporabnikov na spletu s pomočjo piškotkov.

Upravljavec spletne strani www.sugesta.si in osebnih podatkov je družba Sugesta Consult d.o.o., Stegne 7, 1000 Ljubljana, Matična številka: 6496113000, ki jo zastopa direktorica Sussanna Lionel Klas.

Piškotki

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih brskalniki kot so Firefox, Chrome ali Internet Explorer, nalagajo na vaš računalnik med brskanjem po spletu.

V skladu s priporočili informacijskega pooblaščenca, smo na našo spletno stran namestili obvestilo o uporabi piškotkov, hkrati pa smo vam omogočili tudi izbiro, katere piškotke želite uporabljati in katere ne.

Vrste piškotkov na spletni strani www.sugesta.si:

1. Obvezni piškotki

Obvezni piškotki, so tisti piškotki, ki jih spletna stran potrebuje za pravilno delovanje. To so na primer piškotki, ki skrbijo za seje prijavljenih uporabnikov (administratorji, moderatorji strani), to so tudi piškotki, ki se naložijo na vaš računalnik zaradi tega, da ob naslednjem obisku vemo, katere od ostalih piškotkov dovolite in katere ne. Na osnovi informacij v teh piškotkih se delovanje in prikaz spletne strani sugesta.si prilagaja vam.

Katere piškotke uporablja spletno mesto www.sugesta.si?

Uporabljamo naslednje piškotke:

1. Obvezni za delovanje strani:

  • wp-protection

Piškotek hrani podatke o administratorjevih nastavitvah nadzorne plošče. Ti piškotki imajo trajanje 1 leto.

  • PHPSESSID

To so obvezni piškotki za delovanje spletne strani – za boljšo uporabniško izkušnjo pri tekoči navigaciji (jquery) in imajo kratek čas trajanja.

  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_[hash]

Ta dva se uporabljata za seje prijavljenih uporabnikov. Če nimate pravic za urejanje, oziroma se niste nikoli registrirali na našo spletno stran, vam tega piškotka ne naložimo.Ti piškotki imajo kratko veljavnost.

Dokument velja od 1.11.2020 do preklica.